wat heb je nodig?

Als ik iets in mijn leven wil veranderen, is bewustwording nodig. Een bepaald doel niet kunnen realiseren of bepaalde patronen niet kunnen doorbreken komt door gebrek aan inzicht in het onderliggende probleem. 

Jij kunt realiseren wat je wilt als je inzicht krijgt in wat je tegenhoudt. 

Het verkrijgen van inzicht in het ‘probleem’ of de situatie maakt dat ik verander. Daardoor zie en ervaar ik de wereld om mij heen vervolgens anders. De werkelijke verandering vindt dus altijd plaats in mij. Een inzicht kan bijvoorbeeld ontstaan door de mogelijkheden die je zelf in de coaching ontdekt. Zo voelt een dilemma al anders aan wanneer je een derde optie kunt creëeren. Het uitgangspunt in de coaching is voor mij dan ook altijd ontwikkeling of verbetering door bewustwording. In de coaching ondersteun ik je bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op jouw werk of in jouw persoonlijke leven. Daarbij is alle aandacht gericht op inzicht in jouw denken, doen en voelen. Jouw wereld zal veranderen, omdat jij verandert…

de intake

De coaching start altijd met een vrijblijvende intake. Na deze eerste kennismaking bepaal jij of je mij ziet zitten als jouw coach. Jij bepaalt of er sprake is van een ‘klik’. Vervolgens wordt het beoogde resultaat van de coaching besproken. Verwacht van mij in de intake vragen als ‘wat wil jij voor jezelf realiseren of veranderen?’ of ‘wat wil je met de coaching bereiken?’ Vraag jezelf voor de intake af wanneer de coaching geslaagd is voor jou. Dit helpt je om je coachdoel te concretiseren. We kunnen dat ook samen doen tijdens de intake als je daar hulp bij nodig hebt.

coachingsessies

Nadat wij samen het doel helder hebben, vinden maximaal vijf sessies van twee uur plaats. Mijn ervaring leert dat vijf sessies voldoende zijn om een coachingdoel te bereiken. Tussen de sessies zit minimaal twee weken om de inzichten en ervaringen te laten ‘landen’. Wat in de coaching tussen jou en mij wordt besproken, blijft altijd tussen ons.

zakelijk

Als jouw werkgever de coaching aanbiedt, wordt het doel van de coaching vooraf in een zogenaamde ‘nulmeting’ met jou en je leidinggevende besproken. Eventuele vragen vanuit het bedrijf over de coaching tijdens het coachingstraject worden altijd door jou beantwoord. Na afloop van de coaching wordt met jou en je leidinggevende een evaluatiegesprek gepland. Ik verzorg ook teamchoachings. Neem voor meer informatie contact met me op.

kosten

De kosten voor coaching zijn € 150,- per uur voor particulieren. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de gesprekken. Voor de zakelijke markt geldt een tarief van € 195,- per uur. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

klanten aan het woord

Benieuwd hoe anderen de coaching hebben ervaren? Lees een aantal testimonials van mensen die je voorgingen. 

 

Wil je afspreken?

bel mij

stuur mij een E-mail

Stuur een bericht