Testimonials

 

Je kunt als coach vertellen hoe je een coaching aanpakt, wat de uitgangspunten zijn en de resultaten. Ik laat liever klanten aan het woord. Hieronder vind je een aantal ervaringen van mensen die je voorgingen in de coaching.

Sander Minnee, mindlead

Als ik terugkijk op het coachtraject met Frank komen een aantal woorden bij mij op: verbinding, oordeelloos en hands-on. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik me volledig op mijn gemak. Hierdoor vond ik het makkelijk om zonder terughoudendheid mijn verhaal te vertellen. Frank luisterde goed, hield overzicht en stelde hier en daar een treffende vraag.

Het resultaat was dat mijn coachvraag vrij snel concreet was. De fase daarna voelde aan als een fijne balans tussen enerzijds verdiepende gesprekken en anderzijds het doen van oefeningen om inzicht te verkrijgen of juist de opgedane inzichten te integreren. Al met al heb ik onder begeleiding van Frank in korte tijd flinke stappen gezet, waardoor ik ten aanzien van mijn coachvraag nu veel rust en vrijheid ervaar. Kortom… zeker doen!

Rudy Claessens, Caroz

Ik was heel erg zoekende. Het boek ‘De zin van jouw bestaan’ heeft mij als vanzelf naar Frank geleid. Voor mij persoonlijk was het ontzettend prettig om 1 op 1 te kunnen sparren met Frank. Het voelde ook direct als een soort van thuis komen en in onze gesprekken werd mijn aandacht als vanzelf naar binnen getrokken.

De manier van coaching heeft mij geholpen om spiritueel te ontwaken, wat als een enorme bevrijding voelt en naar meer proeft. Ik zal Frank in de toekomst dan ook zeker blijven opzoeken.

Inge van der schelde, Inge music

Frank is een erg prettig persoon om mee te praten, je voelt je meteen op je gemak. De gesprekken werken verhelderend om dingen in kaart te brengen en duidelijk te krijgen voor jezelf waar je aan kunt en wilt werken. De oefeningen die ik mee heb gekregen werken heel goed.

Na een kort aantal sessies had ik al het gevoel een duwtje in de goede richting te hebben gekregen. En mocht ik in de toekomst weer een moment hebben waarop ik even begeleiding denk nodig te hebben, dan is een nieuwe afspraak zo weer gemaakt!

ook behoefte aan coaching?

Get in Touch

telefoon

Email

Stuur een bericht